Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار نظری ضمن اشاره به آغاز فعالیت 2 هزار پایگاه محلی سلامت مسجد محور در خراسان رضوی به منظور مقابله با کرونا گفت: مهم‌ترین وظیفه این پایگاه‌ها بیماریابی است تا در کوتاه مدت شاهد روند افزایش کیفی در مبارزه با کرونا باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ سردار یعقوبعلی نظری، فرمانده سپاه امام رضا(ع) ظهر امروز در مراسم آغاز طرح شهید سلیمانی با عنوان "مسجد سنگر سلامت، بسیج محلی مقابله با کرونا" در مشهد گفت: بعد از فرمان رهبر معظم انقلاب و تصمیمی که فرماندهی سپاه و تفاهم نامه ای با وزارت بهداشت منعقد شد به جدیت وارد عمل مقابله با کرونا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگرچه مقابله با این ویروس از ابتدای شیوع کرونا در دستور کار بسیج و سپاه بود اما با توجه به شرایط امروز حتما باید کار گسترده‌تر و کیفی‌تر صورت گیرد و بر اساس سه پایه مساجد، بسیج و علوم پزشکی است.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) اظهار کرد: مساجد به عنوان جایگاه قدرت معنوی و باتوجه به اینکه هر کار در بستر مسجد محقق شود برکت زا است فعال هستند.

وی با اشاره به استقرار 6 دانشگاه علوم پزشکی در استان و اقدام عملیاتی پایگاه های بسیج افزود: هدایت محتوایی با محوریت علوم پزشکی است و هدایت معنوی و بسیج ظرفیت ها با محوریت مساجد و احرایی شدن برنامه با بسیج خواهد بود.

سردار نظری تصریح کرد: حتما از امروز طرح آغاز می‌شود چراکه یک روز دیرتر آغاز شود به همان میزان خسارت خواهیم داشت و باید بیماران کرونایی باید شناسایی و در مسیر درمان قرار گیرند.

وی با بیان اینکه 2 هزار پایگاه محلی سلامت مسجد محور در سطح استان خراسان رضوی فعالیت خودشان را آغاز خواهند کرد افزود: با اقدامات 4 هزار پایگاه بسیج 9 وظیفه معین را دستور کار دارند که مهم ترین وظیفه بیماریابی است و در مسیر درمان قرار خواهند گرفت.

فرمانده سپاه امام رضا(ع) ضمن اشاره به برخی وظایف پایگاه سلامت مسجدمحور از جمله امدادرسانی، خدمات بهداشتی، معیشتی و امر به معروف بهداشتی خاطرنشان کرد: علاوه بر دو هزار پایگاه بسیج 150 مرکز تخصص و پشتیبانی این پایگاه ها فعال هستند که به صورت منطقه‌ای مستقر شدند و در مورد وضعیت بیماریابی تصمیم می گیرند.

وی افزود: قرارگاه مشترک عملیاتی با حضور ستاد مبارزه با کرونا بر عهده استاندار است و حضور کمیته های این ستاد نیز زیر نظر آن فعال هستند که امیدواریم در فاصله زمانی کوتاه شاهد روند افزایش کیفی در مبارزه با کرونا در استان باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: هزار پایگاه سلامت مسجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۹۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت‌الاسلام قاسم‌خانی امام جمعه خوی در این‌نشست با تقدیر از تلاش‌های بسیج سازندگی وگروه‌های جهادی درعرصه‌های سازندگی گفت:بسیج سازندگی تبلور جوهره حرکت جوانان ایران اسلامی است.
وی افزود:امروز بسیج سازندگی با روحیه و عزمی استوار و انگیزه و ایمانی راسخ، الگویی جدید از حکمرانی مردمی و خدمت بی‌منت در عرصه‌های مختلف را به نمایش گذاشته است و جوانان متعهد و نخبگان دلسوز را در یاری محرومان و رفع مشکلات پابرهنگان و مستعضفان به روستا‌ها و مناطق محروم کشور گسیل کرده است. 
سرهنگ پاسدار مصطفی آقایی فرمانده سپاه شهرستان خوی در این‌نشست با اشاره به عملکرد بسیج سازندگی و‌گروه‌های جهادی شهرستان خوی گفت:
درحال حاضر ۲۸۲ گروه جهادی فعال در شهرستان خوی در عرصه سازندگی مشغول خدمات رسانی به مناطق کمتر توسعه یافته هستند 
وی افزود: در یکسال گذشته بسیج سازندگی سپاه خوی بیش از ۵۰ طرح عمرانی را با اعتباری بیش از ۲۰۰میلیاردریال اجرا کرده است 
وی آبرسانی به ۳ روستا و مرمت و بازسازی ۴۱ مسجد خسارت دیده در زلزله‌های خوی، اجرا‌ی طرح‌های تامین آب کشاورزی بیش از ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستایی
وی افزود: بسیج سازندگی سپاه در این‌مدت با اجرای۳۶۰ طرح اقتصاد مقاومتی و باپرداخت ۲۷۰ میلیارد ریال تسهیلات برای بیش از ۶۰۰ نفر در بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و‌صنعت شغل ایجاد کرده‌است

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • محکوم متواری ۳۰۰ میلیاردی در این شهر به دام افتاد
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • ثبت نام ۱.۷ میلیون کلاس اولی‌ آغاز شد
  • (ویدیو) آغاز ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از امروز
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی‌ها از امروز
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند